Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to accidents in Mysuru and Dhanbad
Announces ex-gratia from PMNRF
29 MAY 2023 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to accidents in Mysuru and Dhanbad. Shri Modi has announced an ex-gratia from PMNRF for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"Deeply saddened to by the tragic accident in Mysuru, Karnataka. My thoughts are with the families who have lost their loved ones. Praying for the speedy recovery of those injured: PM"
"The loss of lives due to a mishap in Dhanbad is extremely unfortunate. My deepest condolences to the bereaved families. Praying for a quick recovery for the injured: PM"
"The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives in the tragedies in Mysuru and Dhanbad. The injured would be given Rs. 50,000."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাইশুরু অমসুং ধনবাদতা খুদোংথিবা থৌদোকশিংদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
29 MAY 2023 8:37PM by PIB Imphal
মাইশুরু অমসুং ধনবাদতা খুদোংথিবা থৌদোকশিংদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“কর্নাতকাগী মাইশুরুদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি: প্রধান মন্ত্রী”।
“ধনবাদতা খুদোংথিবা থৌদোক্নবা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবা অসি লাইবক থিবনি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি: প্রধান মন্ত্রী”।
“মাইশুরু অমসুং ধনবাদকী খুদোংথিবা থৌদোকশিংদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।