প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনাইতে কিংদমগী প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
21 MAY 2023 8:48AM by PIB Imphal
জি-৭ মীফমগী ৱাংমদা মে ২১,২০২৩দা হিরোসিমাদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী রিসি সুনাক উনখ্রে।
ইন্দিয়া-য়ু.কে এফ.তি.এ ৱারি শানবগী খুমাঙচাউশিনবা য়াওনা কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনর্সিপ লুচিংবশিংনা অমুক হন্না য়েংশিনখি।
ললোন-ইতিক, শেন থাদবা, সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজি, অৱাংবা থাক্কী মহৈ-মশিং তম্বা অমসুং মীগা মীগা লৈনবা মরী য়াওনা হিরম কয়াদা পাক-শন্না মতেং পীনবা হেনগৎহনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।
ভারতনা হৌজিক জি-২০গী প্রসিদেন্দ ওইরিবা অসিগী মতাংদাশু ৱা খন্নখি। জি-২০ মীফম শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী সুনাক নিউ দিল্লিদা তরাম্না ওক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prime Minister of the United Kingdom
21 MAY 2023 8:48AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Rishi Sunak, Prime Minister of the United Kingdom on 21 May 2023 in Hiroshima on the sidelines of the G-7 Summit.
The two leaders reviewed their Comprehensive Strategic Partnership, including taking stock of progress in India-UK FTA negotiations.
Leaders agreed to deepen cooperation across a wide range of areas, such as trade & investment, science & technology, higher education, and people to people relationship.
Discussions also took place on India's ongoing G-20 Presidency. Prime Minister looked forward to welcoming Prime Minister Sunak in New Delhi for the G-20 Summit.