Prime Minister's Office
PM greets people of Sikkim on their Statehood Day
16 MAY 2023 5:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day. Shri Modi also prayed for the continuous development of Sikkim.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Statehood Day wishes to my sisters and brothers of Sikkim. This is a wonderful state, blessed with exceptional natural beauty and hardworking people. The state has attained immense progress in various areas notably organic farming. I pray for the continuous development of Sikkim.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সিক্কিমগী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
16 MAY 2023 5:25PM by PIB Imphal
মখোয়গী স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিক্কিমগী মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা সিক্কিম মখা তানা চাউখৎনবশু থৌনিজখি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিক্কিমগী ইচিন-ইনাওশিং অমসুং ইচন-ইচেশিংদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সিক্কিম অসি তোপ-তোপ্পা মহৌশাগী ফজবনা থল্লবা অমসুং থবক শুবা-নোম্বা কনবা মীওইশিংগী অঙকপা রাজ্য অমনি। মমিং লৈরবা ওর্গনিক ফার্মিং য়াওনা হিরম কয়াদা রাজ্য অসি নিংথিনা চাউখৎলে। সিক্কিম মখা তানা চাউখৎনবা ঐনা থৌনিজরি”।