প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গোপাল কৃষ্ণ গোখালেগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
09 MAY 2023 9:07AM by PIB Imphal
গোপাল কৃষ্ণ গোখালেগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক কুমওন্দা, ভারতকী নিংতম ইহৌদা মাঙজিল থাখিবা, গোপাল কৃষ্ণ গোখালেগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। লাইরিক-লাইশু অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা থবকশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা মহাক্না মাঙজিল থানবা থবক তৌখি। মহাক্কী ফিদমশিংনা মহাত্মা গান্ধী য়াওনা মীওই কয়া ইথিল পীখি”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary
09 MAY 2023 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Gopal Krishna Gokhale on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On his birth anniversary, I pay homage to Gopal Krishna Gokhale, a stalwart of India’s independence movement. He was also at the forefront of several efforts aimed at furthering education and social empowerment. His ideals influenced several people including Mahatma Gandhi."