প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দোহা দাইমন্দ লীগতা অহানবা পোজিশন লৌরকপগীদমক্তা নীরজ চোপ্রাবু থাগৎপা ফোংদোকপা
06 MAY 2023 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোহা দাইমমন্দ লীগতা অহানবা পোজিশন লৌরকপগীদমক্তা নীরজ চোপ্রাবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“চহি অসিগী অহানবা ইভেন্ত অমসুং অহানবা পোজিশন!
মিতর ৮৮.৬৭গী ৱার্লদ লীদ থ্রোগা লোইননা, @Neeraj_chopra1 না দোহা দাইমন্দ লীগতা মবামদগী থোইদোক-হেন্দোক্না ফজনা পাংথোকখ্রে। মহাকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি! তুংদা মহাক্না হোৎন-হোৎনরুবশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for first position in Doha Diamond League
06 MAY 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for the first position in Doha Diamond League.
The Prime Minister tweeted:
"First event of the year and first position!
With the World lead throw of 88.67m, @Neeraj_chopra1 shines at the Doha Diamond League. Congratulations to him! Best wishes for the endeavours ahead."