প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত কম্মর্স অমসুং লোজিস্তিক্সকী মফম অমা ওইরক্নবগী লম্বীদা লৈরে: প্রধান মন্ত্রী
01 MAY 2023 2:52PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ বেঙ্কগী এল.পি.আই ২০২৩ রিপোর্তকী মতুংইন্না, লৈবাক কয়াদগী ‘তর্ন এরাউন্দ তাইম’ হেন্না ফদুনা, ভারতকী হিথাংফমশিং থবক ফজনা পাংথোকপা হেনগৎলে হায়না পোর্ত, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ মিনিস্ত্রিনা ত্বিৎ তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হিথাংফম্না মাংজিল থাবা চাউখৎপগী শক্তিনা, ভারত কম্মর্স অমসুং লোজিস্তিক্সকী মফম অমা ওইরক্নবগী লম্বীদা লৈরে”।

Prime Minister's Office
India is on way to becoming a hub for commerce and logistics: PM
01 MAY 2023 2:52PM by PIB Delhi
Ministry of Port Shipping and Waterways has tweeted about the boost in Indian Ports' efficiency & productivity, with better "Turn Around Time" than many countries, as per World Bank's LPI 2023 report.
The Prime Minister commented
"Powered by port-led development, India is on way to becoming a hub for commerce and logistics."