Prime Minister's Office
India is on way to becoming a hub for commerce and logistics: PM
01 MAY 2023 2:52PM by PIB Delhi
Ministry of Port Shipping and Waterways has tweeted about the boost in Indian Ports' efficiency & productivity, with better "Turn Around Time" than many countries, as per World Bank's LPI 2023 report.
The Prime Minister commented
"Powered by port-led development, India is on way to becoming a hub for commerce and logistics."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘বাণিজ্য’ আৰু ‘লজিষ্টিক্স’ ক্ষেত্ৰৰ প্ৰাণকেন্দ্ৰ হ’বলৈ আগবাঢ়িছে ভাৰত: প্ৰধানমন্ত্ৰী
01 MAY 2023 2:52PM by PIB Guwahati
বিশ্ব বেংকৰ ‘এলপিআই ২০২৩’ প্ৰতিবেদনৰ তথ্য অনুসৰি, বহুতো দেশতকৈ ভাল "টাৰ্ণ এৰাউণ্ড টাইম"ৰ সৈতে ভাৰতীয় বন্দৰসমূহৰ দক্ষতা আৰু উৎপাদনশীলতা বৃদ্ধি হৈছে বুলি বন্দৰ, জাহাজ পৰিবহন আৰু জলপথ মন্ত্ৰালয়ে ‘টুইট’ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মন্তব্য কৰে;
"বন্দৰ-নেতৃত্বাধীন উন্নয়নে সঞ্চালিত কৰা ভাৰত বাণিজ্য আৰু লজিষ্টিকৰ প্ৰাণকেন্দ্ৰ হৈ উঠিছে।"