প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী যক্ষ্মা মুক্ত ভাৰত অভিযানক সমৰ্থন কৰিবলৈ নিজৰ পকেটৰ পইচা দান কৰাৰ বাবে ৭ বছৰীয়া নলিনীক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 APR 2023 1:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী যক্ষ্মা মুক্ত ভাৰত অভিযানক সমৰ্থন কৰাৰ বাবে নিজৰ পকেটৰ পইচা দান কৰাৰ বাবে হিমাচল প্ৰদেশৰ উনাৰ ৭ বছৰীয়া নিক্ষয় মিত্ৰ নলিনী সিঙক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মাণ্ডৱিয়াৰ এটা টুইটৰ উত্তৰ দি শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"শুভ সংকেত।"

Prime Minister's Office
PM praises 7 year old Nalini for donating her pocket money to support PM TB Mukt Bharat Abhiyan
26 APR 2023 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Nalini Singh, a 7-year-old Nikshay Mitra from Una, Himachal Pradesh for donating her pocket money to support PM TB Mukt Bharat Abhiyan.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Mansukh Mandaviya, Shri Narendra Modi tweeted :
"Good gesture."