প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চহি ৭ খক্তা ঙাইরিবী নলিনীবু মহাক্কী পোকেৎ মনী পি.এম. তি.বি. মুক্ত ভারত অভিয়ান শৌগৎনবগীদমক কত্থোরকপদা থাগৎখ্রে
26 APR 2023 1:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশকী উনাদগী চহি ৭ খক্তা ঙাইরিবী নিক্সয় মিত্র অমা ওইরিবী নলিনী সিংহবু, পি.এম. তি.বি. মুক্ত ভারত অভিয়ানগীদমক মহাক্কী পোকেৎ মনি কত্থোরকখিবগীদমক থাগৎখ্রে‍।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্বীত তৌরকখি:
“অফবা থৌদৌনি‍।”

Prime Minister's Office
PM praises 7 year old Nalini for donating her pocket money to support PM TB Mukt Bharat Abhiyan
26 APR 2023 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Nalini Singh, a 7-year-old Nikshay Mitra from Una, Himachal Pradesh for donating her pocket money to support PM TB Mukt Bharat Abhiyan.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Mansukh Mandaviya, Shri Narendra Modi tweeted :
"Good gesture."