Prime Minister's Office
PM condemns the attack on the Chhattisgarh police in Dantewada
Also pays tributes to the brave personnel who lost their lives in the attack
26 APR 2023 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned the attack on the Chhattisgarh police in Dantewada district of Chhattisgarh. Shri Modi also paid tributes to the brave personnel who lost their lives in the attack.
The Prime Minister tweeted;
“Strongly condemn the attack on the Chhattisgarh police in Dantewada. I pay my tributes to the brave personnel we lost in the attack. Their sacrifice will always be remembered. My condolences to the bereaved families.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধান্তেৱারাদা ছতিসগর পুলিসতা খুৎ থারকখিবা থৌদোক প্রধান মন্ত্রীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিংগী মফমদসু ইকায়খুম্নবা উৎখি
26 APR 2023 5:03PM by PIB Imphal
ছতিসগরগী ধান্তেৱারা জিলাদা ছতিসগর পুলিসতা খুৎ থারকখিবা থৌদোক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিংগী মফমদসু ইকায়খুম্নবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ধান্তেৱারাদা ছতিসগর পুলিসতা খুৎ থারকখিবা থৌদোক অদু কন্না য়ানিংদে। খুৎ থারকপা অদুদা লৈখিদ্রবা থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিংগী মফমদা ঐনা ঐগী ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী কৎথোকপা মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।