প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আই.আই.তি. মদ্রাসতা নেস্নেল তেক্নোলোজী সেন্তর ফোর পোর্তস, ৱাতরৱেজ এন্দ কোস্তস শঙ্গাখিববু তরাম্না ওকখ্রে
25 APR 2023 9:24AM by PIB Imphal
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী সর্বানন্দ সোনোৱালনা আই.আই.তি. মদ্রাসকী দিস্কোবরী কেম্পসতা নেস্নেল তেক্নোলোজী সেন্তর ফোর পোর্তস, ৱাতরৱেজ এন্দ কোস্তস (এন.তি.সি.পি.দবল্যু.সি.) শঙ্গাখ্রে।
এন.তি.সি.পি.দবল্যু.সি. অসি লুপা করোর ৭৭কী শেনফমদা অচৌবা সগরমালা প্রোগ্রামগী মখাদা শাখিবনি। রোল মোদেল সেন্তর অসিনা লোকেল, রিজনেল, নেস্নেল অমসুং ইন্তর্নেস্নেলগী থাকশিংদা সাইন্তিফিক সপ্পোর্ত, এজুকেসন, এপ্লাইদ রিসর্চ অমসুং তেক্নোলোজী ত্রান্সফর তৌবগী খুত্থাংদা মেরিতাইম সেক্তরদা লৈরিবা শীংনবশিংগী সোল্যুসনশিং পীরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখি:
"@iitmadrasকী এন.তি.সি.পি.দবল্যু.সি. অসিনা ভারতকী মেরিতাইম সেক্তরগী গ্রোথ মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1919209

Prime Minister's Office
PM welcomes inauguration of National Technology Centre for Ports, Waterways & Coasts at IIT Madras
25 APR 2023 9:24AM by PIB Delhi
Union Minister Shri Sarbananda Sonowal inaugurated National Technology Centre for Ports, Waterways & Coasts (NTCPWC) at Discovery Campus of IIT, Madras.
NTCPWC was established under the ambitious Sagarmala program at a cost of ₹ 77 crore. The Role Model centre will provide solutions to challenges in the maritime sector through scientific support, education, applied research and technology transfer at the local, regional, national and international levels.
The Prime Minister replied:
"The NTCPWC at @iitmadras will strengthen the growth of India’s maritime sector.
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1919209