Prime Minister's Office
PM acknowledges 100,000 tree planting program organized by TMPK on the occasion of 'World Earth Day'
24 APR 2023 11:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised an initiative of 100,000 tree planting program organized by Takam Mising Porin Kebang (TMPK) on the occasion of 'World Earth Day'.
In reply to the tweet by Lakhimpur (Assam) Lok Sabha MP, Shri Pradan Baruah, the Prime Minister tweeted;
“Good effort to boost sustainable development.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘ৱার্ল্দ আর্থ দে’ থৌরমদা তি.এম.পি.কেনা শীনবা উ ১০০,০০০ থাবগী থৌরম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 APR 2023 11:43AM by PIB Imphal
‘ৱার্ল্দ আর্থ দে’ থৌরমদা তাকাম মিসিং পোরিন কেবাং(তি.এম.পি.কে)না শীনবা উ ১০০,০০০ থাবগী থৌরম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
লখিম্পুর(অসাম)লোক সভাগী এম.পি শ্রী প্রাদান বরুৱাগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম কাইহন্দনা চাউখৎপা হেনগৎহন্নবা অফবা থবক্নি”।