ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନାଗାଲାଣ୍ଡର ଟ୍ୟୁନସାଙ୍ଗରେ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ମିଶ ଅନ୍ତର୍ଗତ ହୋଇଥିବା କାମକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 APR 2023 10:06AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ନାଗାଲାଣ୍ଡର ଟ୍ୟୁନସାଙ୍ଗରେ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତ ମିଶନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ହୋଇଥିବା କାମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ନାଗାଲାଣ୍ଡ ବିଧାନସଭାର ସଦସ୍ୟ ଶ୍ରୀ ଜାକୋବ ଝିମୋମିଙ୍କ ଟ୍ୱିଟର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ବଢିଆ! ଆମେ ସାରା ଭାରତରେ ସ୍ୱଚ୍ଛତା ପାଇଁ ଜୋରଦାର ଉତ୍ସାହ ଦେଖିଲୁ, ଯାହା ଆଧାରରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ମହିଳା ସଶକ୍ତିକରଣ ସହିତ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରୁ ମିଳୁଥିବା ଲାଭ ସ୍ପଷ୍ଟ ଦୃଶ୍ୟମାନ ହେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM appreciates work done under Swachh Bharat Mission in Tuensang, Nagaland
17 APR 2023 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the work done under Swachh Bharat Mission in Tuensang, Nagaland.
Replying to a tweet by Member of the Nagaland Legislative Assembly, Shri Jacob Zhimomi, the Prime Minister tweeted:
“Good! We’ve seen tremendous energy towards Swachhata all across India, which has led to tangible benefits in various sectors including health and women empowerment.”