প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বচ্ছ ভারত মিসনগী মখাদা নাগালেন্দগী ত্বেন্সাংদা পাংথোক্লিবা থবকশিংবু থাগৎখ্রে
17 APR 2023 10:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বচ্ছ ভারত মিসনগী মখাদা নাগালেন্দগী ত্বেন্সাংদা পাংথোক্লিবা থবকশিংবু থাগৎখ্রে।
নাগালেন্দ লেজিস্লেতিব এসেমব্লীগী মেম্বর, শ্রী জাকোব ঝিমোনীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না ফজৈ! ঐখোয়না ভারত পুম্বদা স্বচ্ছতা থৱাই য়াওবগী মতৌ উবা ফংলে অমসুং মসিনা হকশেল অমসুং নুপীশিংগী মপাঙ্গল হাপ্পা য়াওনা তোঙানবা সেক্তর কয়াদা কান্নবা কয়া অমা পীরে”।

Prime Minister's Office
PM appreciates work done under Swachh Bharat Mission in Tuensang, Nagaland
17 APR 2023 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the work done under Swachh Bharat Mission in Tuensang, Nagaland.
Replying to a tweet by Member of the Nagaland Legislative Assembly, Shri Jacob Zhimomi, the Prime Minister tweeted:
“Good! We’ve seen tremendous energy towards Swachhata all across India, which has led to tangible benefits in various sectors including health and women empowerment.”