ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମୁମ୍ବାଇର ତାଜମହଲ ପ୍ୟାଲେସରେ ଏସସିଓ ମିଲେଟ ଖାଦ୍ୟ ମହୋତ୍ସବକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 APR 2023 8:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ମୁମ୍ବାଇର ତାଜମହଲ ପ୍ୟାଲେସରେ ଏସସିଓ ମିଲେଟ ଖାଦ୍ୟ ମହୋତ୍ସବକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ମୁମ୍ବାଇର ତାଜମହଲ ପ୍ୟାଲେସରେ ଆୟୋଜିତ ଏସସିଓ ମିଲେଟ ଖାଦ୍ୟ ମହୋତ୍ସବରେ ଜଲଗାଓଁର ଜୋୱାର, ନାଗପୁରର ବାଜରା ଏବଂ ଔରଙ୍ଗାବାଦର ରାଗିକୁ ଖାଦ୍ୟସାମଗ୍ରୀ ଭାବେ ସାମିଲ କରାଯିବା ସମ୍ପର୍କରେ ସ୍ଥାନୀୟ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ମନୋଜ କୋଟକ ଟ୍ୱିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ସୂଚନା ଦେଇଥିଲେ ।
ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ମୁମ୍ବାଇରେ ଶ୍ରୀ ଅନ୍ନକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ ଏକ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ପଦକ୍ଷେପ ।”
A laudatory effort to popularise Shree Ann in Mumbai. https://t.co/HigsqfkYz9
— Narendra Modi (@narendramodi) April 16, 2023

Prime Minister's Office
PM praises SCO Millets Food Festival in Mumbai's Taj Mahal Palace
16 APR 2023 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised SCO Millets Food Festival in Mumbai's Taj Mahal Palace.
The Local MP Shri Manoj Kotak had tweeted about the festival and Jalgaon's jowar, Nagpur's bajra, Aurangabad's ragi reaching Mumbai's Taj Mahal Palace in the form of SCO Millets Food Festival.
In reply the Prime Minister tweeted :
"A laudatory effort to popularise Shree Ann in Mumbai."