প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মুম্বাইগী তাজ মহল পেলেসতা পাংথোকপা এস.সি.ও. মিল্লেতস ফুদ ফেস্তিবলবু থাগৎপা
16 APR 2023 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুম্বাইগী তাজ মহল পেলেসতা পাংথোকপা এস.সি.ও. মিল্লেতস ফুদ ফেস্তিবলবু থাগৎখ্রে।
লোকেল এম.পি., শ্রী মনোজ কোতকনা কুম্মৈ অদুগী মতাংদা অমসুং এস.সি.ও. মিল্লেতস ফুদ ফেস্তিবলগী শক্তমদা মুম্বাইগী তাজ মহল পেলেসতা জলগাওনগী জোৱার, নাগপুরগী বাজ্রা, ঔরঙ্গাবাদকী রাগি য়ৌরকপা অদুগী মতাংদা ত্বীত তৌখি।
পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“মুম্বাইদা শ্রী এনবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা থৌরাং অমা ।”

Prime Minister's Office
PM praises SCO Millets Food Festival in Mumbai's Taj Mahal Palace
16 APR 2023 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised SCO Millets Food Festival in Mumbai's Taj Mahal Palace.
The Local MP Shri Manoj Kotak had tweeted about the festival and Jalgaon's jowar, Nagpur's bajra, Aurangabad's ragi reaching Mumbai's Taj Mahal Palace in the form of SCO Millets Food Festival.
In reply the Prime Minister tweeted :
"A laudatory effort to popularise Shree Ann in Mumbai."