প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘বাবা চাহেব আম্বেদকাৰ যাত্ৰা- ভাৰত গৌৰৱ ৰে’ল’ৰ উদ্যোগ’ক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 APR 2023 9:35AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কালি ‘আম্বেদকাৰ জয়ন্তী’ৰ দিনা কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী জি কৃষ্ণ ৰেড্ডীয়ে ‘ফ্লেগ অফ’ কৰা ‘বাবা চাহেব আম্বেদকাৰ যাত্ৰা- ভাৰত গৌৰৱ ৰে'ল’ৰ উদ্যোগক প্ৰশংসা কৰে।
মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কৰা ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ড০ বাবাচাহেব আম্বেদকাৰৰ জীৱনৰ সৈতে সম্পৰ্কিত গুৰুত্বপূৰ্ণ দিশ আৰু স্থানসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰাৰ এয়া এক প্ৰশংসনীয় প্ৰয়াস।"

Prime Minister's Office
PM lauds Baba Saheb Ambedkar Yatra - Bharat Gaurav Train
15 APR 2023 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the initiative of Baba Saheb Ambedkar Yatra - Bharat Gaurav Train which was flagged off by the Union Minister G Krishna Reddy yesterday on Ambedkar Jayanti.
The Prime Minister responded to the tweet by the Minister
"A commendable effort to highlight important aspects and places associated with the life of Dr. Babasaheb Ambedkar."