প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বাবা সাহেব অম্বেদকার যাত্রা-ভারত গৌরব ত্রেন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
15 APR 2023 9:35AM by PIB Imphal
ঙরাং অম্বেদকার জয়েন্তীদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর জি কিসন রেদ্দিনা বাবা সাহেব অম্বেদকার যাত্রা-ভারত গৌরব ত্রেন লমথাখিবা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“দোক্তর বাবাসাহেব অম্বেদকারগী পুন্সিগা মরী লৈনবা মফমশিং অমসুং মরুওইবশিং খঙহন্নবা থাগৎফম থোক্লবা থবক অমনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds Baba Saheb Ambedkar Yatra - Bharat Gaurav Train
15 APR 2023 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the initiative of Baba Saheb Ambedkar Yatra - Bharat Gaurav Train which was flagged off by the Union Minister G Krishna Reddy yesterday on Ambedkar Jayanti.
The Prime Minister responded to the tweet by the Minister
"A commendable effort to highlight important aspects and places associated with the life of Dr. Babasaheb Ambedkar."