প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লম লমগী লোন ১৩দসু কন্সতেবল(জি দি) সি.এ.পি.এফ একজামশিং পাংথোক্নবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী ৱারেপ প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
15 APR 2023 3:37PM by PIB Imphal
লম লমগী লোন ১৩দসু কন্সতেবল(জি দি) সি.এ.পি.এফ একজামশিং পাংথোক্নবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা লৌখিবা ৱারেপ অদুনা অনৌবা অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
হোম মিনিস্তর ওফিসকী ত্বিৎকী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখি;
“ঐখোয়গী নহারোলশিংগী অনিংবশিং থুংহনগদবা অনৌবা ৱারেপ অমনি! মসি কনাগুম্বা অমগী মঙলানশিং মঙফাওনহনবদা লোলনা অপনবা ওইহন্দনবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা তোঙান-তোঙানবা থবকশিংগী শরুক অমনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds MHA decision to conduct the Constable (GD) CAPF exams in 13 regional languages also
15 APR 2023 3:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called MHA decision to conduct the Constable (GD) CAPF exams in 13 regional languages also as 'pathbreaking'
The Prime Minister responded to Home Minister office tweet:
"A pathbreaking decision, which will give wings to the aspirations of our youth! This is a part of our various efforts to ensure language is not seen as a barrier in fulfilling one’s dreams."