Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Keshub Mahindra
12 APR 2023 7:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed deep grief over the demise of Shri Keshub Mahindra noted personality from the field of business.
The Prime Minister Office tweeted;
“Anguished by the passing away of Shri Keshub Mahindra Ji. He will be remembered for his contribution to the world of business and his philanthropic efforts. Condolences to his family and friends. Om Shanti: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কেশব মহিন্দ্র লৈতবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
12 APR 2023 7:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কারবারগী লমদা মশক নাইরবা কেশব মহিন্দ্র লৈতবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“শ্রী কেশব মহিন্দ্র লৈখিদবা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না কারবারগী মালেম অমসুং অতোপ্পগী সেবাগীদমক্তা তম্লম্বা শরুক কয়াগীদমক্তা মহাকপু মতম পুম্বদা নিংশিংগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরুপ মপাংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তিঃ প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”