Prime Minister's Office
PM urges the youth to visit border villages
11 APR 2023 2:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi urged everyone, particularly the youth of India to visit border villages.
Shri Modi said that it would acquaint our youth with different cultures and give them an opportunity to experience the hospitality of those living there.
In a tweet thread tweeter handle of Amrit Mahotsav informed that under the Vibrant Villages Programme youth from Odisha is on a visit to Kibithoo & Tuting villages.
Vibrant Villages Programme is giving youngsters an opportunity to learn about the lifestyle, tribes, folk music & handicrafts of this northeast region and immerse themselves in its local flavours & natural beauty.
In reply to the tweet thread by Amrit Mahotsav, the Prime Minister tweeted;
“Must have been a memorable experience. I would urge others, particularly the youth of India, to visit border villages. It would acquaint our youth with different cultures and give them an opportunity to experience the hospitality of those living there.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নহাশিংদা ঙমখৈগী খুঙ্গংশিংদা চৎননবা ৱাফম থম্লক্লি
11 APR 2023 2:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা, মরুওইনা নহাশিংগী মফমদা, ঙমখৈগী খুঙ্গংশিংদা চৎননবা ৱাফম থমখ্রে‍।
মসিনা ঐখোয়গী নহাশিংবু তোঙান তোঙানবা নাৎশিংগী মরমদা খঙহনগনি অমদি মফমশিংদুদা লৈরিবা মীওইশিংদুগী মীওক মীচান খঙজিন্নবা তাঞ্জা অমা পীগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
ত্বীত পরিং অমদা, অমৃৎ মহোৎসবকী ত্বীতর হেন্দলনা ভাইব্রেন্ত ভিলেজেজ প্রোগ্রামগী মখাদা ওরিসাগী নহাশিংনা কিবিথু অমদি তুতিং খুঙ্গংশিংদা খোঙচৎ অমদা লৈরি হায়না পাউদম্লকখি‍।
ভাইব্রেন্ত ভিলেজেজ প্রোগ্রাম্না নহাশিংদা অৱাং-নোংপোক লমদমগী পুন্সি মহিং, ত্রাইবশিং, খুন্নুং ঈশৈশিং অমদি খুৎশা-হৈবগী মতাঙদা তমশিলহৌনবা অমদি মফমশিংসিগী লৈহাউদা অমদি মহৌশাগী ফজবা মরক্তা মখোয়গী পুক্নিং লুপশিন্ননবা তাঞ্জা অমা পীরি‍।
অমৃৎ মহোৎসবকী ত্বীত পরিং অদুগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“কাউঙম্লোইদবা থৌদোক অমা ওইরমগনি‍। ঐনা অতৈশিংদসু, মরুওইনা ভারতকী নহাশিংগী মফমদা, ঙমখৈগী খুঙ্গংশিংদা চৎননবা ৱাফম থমজরি‍। মসিনা ঐখোয়গী নহাশিংবু তোঙান তোঙানবা নাৎশিংগী মরমদা খঙহনগনি অমদি মফমশিংদুদা লৈরিবা মীওইশিংদুগী মীওক মীচান খঙজিন্নবা তাঞ্জা অমা পীগনি‍।”