প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা ইস্তরগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
09 APR 2023 10:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা ইস্তরগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে অমসুং মসিগুম্বা য়াইফরবা থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশি চান্ননা লৈবগী ইথিল পুরকপা ওইসনু হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নুংঙাইরবা ইস্তর! থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুন্নাইদা নুংশি চান্ননা লৈবগী ইথিল পুরকপা ওইসনু। খুন্নাইগী সেবা তৌনিংবা অমসুং শোত্থরবশিংগী মতেং পাংবগী ইথিল অমা থৌরম অসিনা পীবা ওইসনু। ঐখোয়না নুমিৎ অসিদা ভগ্বান জিশুগী শেংলবা ৱাখল্লোনশিংবু নিংশিংলি”।

Prime Minister's Office
PM greets people on Easter
09 APR 2023 10:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Easter and wished that this special occasion may deepen the spirit of harmony in our society.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy Easter! May this special occasion deepen the spirit of harmony in our society. May it inspire people to serve society and help empower the downtrodden. We remember the pious thoughts of Lord Christ on this day."