প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দিউৰ বিশেষ সন্দৰ্ভত, উপকূলীয় স্বচ্ছতা আৰু বিকাশৰ ওপৰত এটা উল্লেখযোগ্য টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰে
07 APR 2023 11:17AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দিউৰ বিশেষ সন্দৰ্ভত, উপকূলীয় স্বচ্ছতা আৰু বিকাশৰ ওপৰত এটা উল্লেখযোগ্য টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰিছে।
দমন আৰু দিউৰ সংসদ সদস্য শ্ৰী লালুভাই পেটেলৰ ব্লু ফ্লেগ সমুদ্ৰ-তীৰৰ বিষয়ে এটা টুইট থ্ৰেড শ্বেয়াৰ কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"দিউৰ বিশেষ সন্দৰ্ভত উপকূলীয় স্বচ্ছতা আৰু বিকাশৰ ওপৰত, এটা উল্লেখযোগ্য টুইট থ্ৰেড, য'ত অদ্ভুত সমুদ্ৰ-তীৰ আৰু সামুদ্ৰিক পাৰ আছে। ই দেখুৱাইছে যে কেনেকৈ সামূহিক প্ৰয়াসেৰে মানসিকতালৈ পৰিৱৰ্তন আহে আৰু সমগ্ৰ সমাজৰ লাভ হয়।"

Prime Minister's Office
PM shares notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu
07 APR 2023 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu.
Sharing a tweet thread by Member of Parliament from Daman and Diu, Shri Lalubhai Patel about blue flag beaches, the Prime Minister tweeted:
“A notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu, which is home to a wonderful coast and beaches. It shows how collective efforts lead to change in mindsets and benefit the entire society.”