প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দ্যুদা অখন্নবা মিৎয়েং থম্লদুনা সমুদ্র মপানবু তরু-তনান্না থম্বা অমসুং চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা মশক নাইবা ৱারোল খরা শেয়র তৌরকখ্রে
07 APR 2023 11:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দ্যুদা অখন্নবা মিৎয়েং থম্লদুনা সমুদ্র মপানবু তরু-তনান্না থম্বা অমসুং চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা মশক নাইবা ৱারোল খরা শেয়র তৌরকখ্রে।
দামন অমসুং দ্যুগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত ওইরিবা শ্রী লালুভাই পতেলনা ব্লু ফ্লেগ বিচকী মতাংদা থমখিবা ত্বীত অমা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নিংথীজবা সমুদ্র মপান কয়া লৈরিবা দ্যুদা অখন্নবা মিৎয়েং থম্লদুনা সমুদ্র মপানবু তরু-তনান্না থম্বা অমসুং চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা মশক নাইবা ৱারোল খরা। পুন্না হোৎনমিন্নবনা ৱাখল্লোন্দা অহোংবা পুরক্তুনা খুন্নাই পুম্বদা মতৌ করম্না কান্নবা পীবগে হায়বা মসিনা উৎলি”।

Prime Minister's Office
PM shares notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu
07 APR 2023 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu.
Sharing a tweet thread by Member of Parliament from Daman and Diu, Shri Lalubhai Patel about blue flag beaches, the Prime Minister tweeted:
“A notable thread on coastal cleanliness and development with special reference to Diu, which is home to a wonderful coast and beaches. It shows how collective efforts lead to change in mindsets and benefit the entire society.”