প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেকেন্দ্ৰাবাদ ৰে’ল ষ্টেশ্যনৰ পুনৰ্বিকশিতকৰণে অগণন লোকক উপকৃত কৰিব: প্ৰধানমন্ত্ৰী
07 APR 2023 11:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মন্তব্য কৰে যে চেকেন্দ্ৰাবাদ ৰে'ল ষ্টেশ্যনৰ পুনৰ্বিকাশ হৈছে এক গুৰুত্বপূৰ্ণ আন্তঃগাঁথনি উন্নীতকৰণ প্ৰকল্প যি অগণন লোকক উপকৃত কৰিব।
চেকেন্দ্ৰাবাদ ৰে'ল ষ্টেশ্যনৰ পুনৰ্বিকাশৰ আধাৰশিলা স্থাপন সন্দৰ্ভত ‘ডিডি নিউজ’ৰ এটা ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সহাঁৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"এক গুৰুত্বপূৰ্ণ আন্তঃগাঁথনি উন্নীতকৰণ প্ৰকল্প যাৰ ফলত অগণন লোক উপকৃত হ'ব।"

Prime Minister's Office
Redevelopment of Secunderabad Railway Station will benefit countless people: PM
07 APR 2023 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that the redevelopment of Secunderabad Railway Station is an important infrastructure upgradation project that will benefit countless people.
Sharing a tweet by DD News about laying the foundation stone of Redevelopment of Secunderabad Railway Station, the Prime Minister tweeted:
“An important infrastructure upgradation project due to which countless people will benefit.”