প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেকন্দ্রবাদ রেলৱে স্তেসন নৌনা শেমগৎ-শাগৎপনা মীওই মশিং কয়াদা কান্নবা পীগনিঃ পি.এম.
07 APR 2023 11:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেকন্দ্রবাদ রেলৱে স্তেসন নৌনা শেমগৎ-শাগৎপগী থবক অসি ইনফ্রাস্ত্রকচর অপগ্রেদ তৌবগী য়াম্না মরু ওইবা প্রোজেক্ত অমনি অমসুং মসিনা মীওই মশিং কয়াদা কান্নবা পীগনি হায়খি।
দি.দি. ন্যুজকী সেকন্দ্রবাদ রেলৱে স্তেসন নৌনা শেমগৎ-শাগৎপগী উরেপ উয়ুং তম্বগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মীওই মশিং কয়াদা কান্নবা পীগদবা
ইনফ্রাস্ত্রকচর অপগ্রেদ তৌবগী য়াম্না মরু ওইবা প্রোজেক্ত অমা”

Prime Minister's Office
Redevelopment of Secunderabad Railway Station will benefit countless people: PM
07 APR 2023 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that the redevelopment of Secunderabad Railway Station is an important infrastructure upgradation project that will benefit countless people.
Sharing a tweet by DD News about laying the foundation stone of Redevelopment of Secunderabad Railway Station, the Prime Minister tweeted:
“An important infrastructure upgradation project due to which countless people will benefit.”