ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦ୍ୱିତୀୟ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ଯୁବ ସଂଗମରେ ପଞ୍ଜିକରଣ ପାଇଁ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
07 APR 2023 4:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦ୍ୱିତୀୟ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ଯୁବ ସଂଗମରେ ପଞ୍ଜିକରଣ ପାଇଁ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଧର୍ମେନ୍ଦ୍ର ପ୍ରଧାନଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଥମ ପର୍ଯ୍ୟାୟରେ ଆୟୋଜିତ ବିଭିନ୍ନ #YuvaSangam ବିନିମୟ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ସୁନ୍ଦର ଚିତ୍ର ଓ ଭିଡିଓ ଦେଖୁଛି ଏବଂ ଏହା ‘ଏକ ଭାରତ, ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ ଭାବନା’କୁ ପ୍ରଗାଢ କରିବାର ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ଉପାୟ । ଏବେ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ଦ୍ୱିତୀୟ ପର୍ଯ୍ୟାୟ ପାଇଁ ପଞ୍ଜିକରଣ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM urges youngsters to register for second phase of Yuva Sangam
07 APR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged the youngsters to register for second phase of Yuva Sangam.
Sharing a tweet by Union Minister for Education, Shri Dharmendra Pradhan, the Prime Minister tweeted;
“I have been seeing wonderful pictures and videos of the various #YuvaSangam exchanges held in Phase 1 and they have been excellent ways to deepen the spirit of 'Ek Bharat Shreshtha Bharat.' Now, I would urge youngsters to register for the 2nd phase.“