প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নহাশিংনা য়ুবা সঙ্গমগী অনিশুবা ফেজকীদমক্তা রেজিস্তর তৌনবা হায়খ্রে
07 APR 2023 11:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নহাশিংনা য়ুবা সঙ্গমগী অনিশুবা ফেজকীদমক্তা রেজিস্তর তৌনবা হায়খ্রে।
এজুকেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধানগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ফেজ 1দা পাংথোকখিবা #YuvaSangamগী নিংথীরবা ফোতো অমসুং ভিদিওশিং য়েংলি, অমসুং মখোয়শিং অসিনা ‘এক ভারত, স্রেস্থ ভারত’কী ইথিলবু হেন্না লুশিনহনবগী অফবা পাম্বৈ অমা ওইরি। নহাশিংনা অনিশুবা ফেজকীদমক্তা রেজিস্তর তৌবীরো হায়না ঐহাক্না নহাশিংদা হায়জরি”।

Prime Minister's Office
PM urges youngsters to register for second phase of Yuva Sangam
07 APR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged the youngsters to register for second phase of Yuva Sangam.
Sharing a tweet by Union Minister for Education, Shri Dharmendra Pradhan, the Prime Minister tweeted;
“I have been seeing wonderful pictures and videos of the various #YuvaSangam exchanges held in Phase 1 and they have been excellent ways to deepen the spirit of 'Ek Bharat Shreshtha Bharat.' Now, I would urge youngsters to register for the 2nd phase.“