প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মালেমগী হকশেলগী নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহ অসিবু মশা-মউ ফবা ওইহন্নবা হোৎনরিবা মীওইশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে
07 APR 2023 11:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী হকশেলগী নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহ অসিবু মশা-মউ ফবা ওইহন্নবা হোৎনরিবা মীওইশিংদা তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মালেমগী হকশেলগী নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহ অসিবু মশা-মউ ফবা ওইহন্নবা হোৎনরিবা মীওইশিংদা ঐখোয়না তৌবীমল খঙবা উৎচরি।
ঐখোয়গী সরকারনা হেল্থ ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা অমসুং মীয়ামদা ক্বালিতী লৈবা হেল্থকিয়র ফংহন্নবা লেপ্পা লৈতনা থবক তৌগনি।”

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude towards those who work to make our planet healthier on World Health Day
07 APR 2023 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude towards those who work to make our planet healthier on the occasion of World Health Day.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted:
“On World Health Day, we express gratitude to all those who work to make our planet healthier.
Our Government will continue working to augment health infrastructure and ensure quality healthcare to the people.”