প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছিকিমত হিমস্খলনত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
04 APR 2023 6:41PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছিকিমত হিমস্খলন দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ৰ টুইটত কয়;
“ছিকিমৰ হিমস্ফলনৰ ঘটনাত মৰ্মাহত হৈছো৷ যিসকলে আত্মীয়ক হেৰুৱালে, তেওঁলোকৰ প্ৰতি সমবেদনা জনাইছো৷ আহত লোকসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিলো৷ উদ্ধাৰ অভিযান অব্যাহত আৰু পীড়িতসকলক সম্ভাব্য সকলো সাহায্য প্ৰদান কৰি থকা হৈছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী”

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in avalanche in Sikkim
04 APR 2023 6:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over loss of lives in an avalanche incident in Sikkim.
The Prime Minister Office tweeted :
"Distressed by the avalanche in Sikkim. Condolences to those who have lost their loved ones. I hope the injured recover soon. Rescue ops are underway and all possible assistance is being provided to those affected: PM"