Prime Minister's Office
PM condoles deaths in avalanche in Sikkim
04 APR 2023 6:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over loss of lives in an avalanche incident in Sikkim.
The Prime Minister Office tweeted :
"Distressed by the avalanche in Sikkim. Condolences to those who have lost their loved ones. I hope the injured recover soon. Rescue ops are underway and all possible assistance is being provided to those affected: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিক্কিমদা উন নিংখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2023 6:41PM by PIB Imphal
সিক্কিমদা উন নিংখায়বগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি:
“সিক্কিমদা উন নিংখায়বগী থৌদোক্তা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা লৈহৌরিবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্কনি হায়না ঐনা থাজৈ। মী কনবগী থবকশিং চৎথরি অমসুং খুদোংথিবা নংলবশিংদা পীবা য়াবা মতেং পীরে: প্রধান মন্ত্রী”