প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সিতী গ্যাস দিসত্রিব্যুশন নেতৱার্কনা লৌখৎলিবা খোংথাংশিং অদুবু থাগৎপা ফোংদোকপা
সিতী গ্যাস দিস্ত্রিব্যুশন নেতৱার্কনা হৌজিক্তি ২০১৪দা জিলা ৬৬ ওইরম্বদগী জিলা ৬৩০ য়ৌশিনখ্রে
05 APR 2023 11:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কোভরেজ হেন্না হেনগৎহনবগীদমক্তা সিতী গ্যাস দিস্ত্রিব্যুশন নেতৱার্ক্তা শরুক য়ারিবশিং পুম্নমকপু থাগৎখি।
কেন্দ্রগী পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী মন্ত্রী, শ্রী হর্দীপ সিং পুরিনা ত্বীত অমদা খঙহনখি মদুদি সিতী গ্যাস দিস্ত্রিব্যুশন নেতৱার্কনা য়াম্না খুদোংচাগদবা অমসুং অহোংবা মমলদা ফ্যুএল ফংহন্নবা য়াম্না চাউরবা খোংথাং অমা থাংজিনখ্রে। ২০১৪দা ৬৬ খক্তমক ওইরম্বদগী, সি.জি.দি. নেতৱার্কনা ২০২৩দা জিলা ৬৩০দা য়ৌখি; দোমেস্তিক পি.এন.জি. কনেক্সনশিংগী মশিং অদু ২০১৪দা লাখ ২৫.৪০ খক ওইরম্বদগী হৌজিক্কী মশিং য়াম্না য়াম্লবা লাখ ১০৩.৯৩গী মশিং অসিদা হেনগৎহনখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা তৌরকপা ত্বীত অসিগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“মসি য়াম্না য়াম্লবা মশিংনি। ঐহাক্না মসিগী কোভরেজ অসিবু মাইপাকপা ঙমহনবদা চহি কয়াদগী বাম্না কন্না হোৎনরক্লিবা মীপুম খুদিংমকপু থাগৎপা ফোংদোক্লি।”

Prime Minister's Office
PM appreciates strides in City Gas Distribution Network
City Gas Distribution Network now covers 630 districts, up from 66 in 2014
05 APR 2023 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi appreciated all those involved in City Gas Distribution Network for improving the coverage.
In a tweet Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri informed that City Gas Distribution Network has taken massive strides to offer convenient & affordable fuel. From just 66 districts in 2014, CGD network covers 630 districts in 2023; taking the number of domestic PNG connections from merely 25.40 lakhs in 2014 to a whopping 103.93 lakhs now.
In reply to the tweet by Union Minister, the Prime Minister tweeted;
"These are good numbers. I appreciate all those who worked hard over the years to make this coverage happen."