প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অৱাং নোংপোক্না মকোক থোংবা লমকোইবশিংগী লমথুংফম ওইরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2023 10:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাং নোংপোক্না মকোক থোংবা লমকোইবশিংগী লমথুংফম ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি তুরিজম হেনগৎলকপা হায়বা অসি লমদম অসিদা চাউখৎপা হেনগৎলকপনি।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা ইং কুমজা ২০২২দা দোমেস্তিক বিজিতর মিলিয়ন ১১.৮ হেন্না অমসুং ইন্তর্নেস্নেল ত্রেবেলর ১০০,০০০ হেনবনা লাকপগা লোয়ননা অৱাং নোংপোক্কী তুরিজমদা চাউনা হেনগৎলকপা উবা ফংখি হায়না তৌখিবা ত্বিত থ্রেদ অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“নুংঙাইবা পোক্নীংঙাই ওইবা ত্রেন্দনি। তুরিজম হেনগৎলকপা হায়বা অসি লমদম অসিদা চাউখৎপা হেনগৎলকপনি।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Northeast emerging as top tourist destination
04 APR 2023 10:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the emergence of Northeast as top tourist destination. Shri Modi also said that increased tourism means increased prosperity in the region.
In reply to the tweet thread by Union Minister Shri G Kishan Reddy, where the Minister the had informed that the year 2022 witnessed record-breaking tourism in the Northeast with over 11.8 million domestic visitors and over 100,000 international travelers, the Prime Minister tweeted;
"Gladdening trend. Increased tourism means increased prosperity in the region."