প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতীয় সেনাবাহিনীৰ বাবে উন্নতমানৰ আকাশ অস্ত্ৰ ব্যৱস্থা আৰু ১২টা অস্ত্ৰ নিৰ্ণয়কাৰী ৰাডাৰ সাথী (সমতল)ৰ বাবে ৯,১০০কোটি টকাৰ চুক্তি স্বাক্ষৰ কৰিছে প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এয়া এক প্ৰশংসনীয় অগ্ৰগতি, যিয়ে আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ লগতে বিশেষভাৱে এমএছএমই খণ্ডক সহায় কৰিব
31 MAR 2023 9:14AM by PIB Guwahati
প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ ফালৰ পৰা এক টুইটযোগে জনোৱা হৈছে যে প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰালয়ে ২০২৩ চনৰ ৩০ মাৰ্চত ভাৰতীয় সেনাৰ বাবে উন্নতমানৰ আকাশ অস্ত্ৰ ব্যৱস্থা আৰু ১২টা অস্ত্ৰ নিৰ্ণয়কাৰী ৰাডাৰ সাথী (সমতল) ক্ৰয়ৰ বাবে ৯,১০০কোটি টকাৰ চুক্তি স্বাক্ষৰ কৰিছে।
ভাৰতৰ প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ এক টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"এক প্ৰশংসনীয় অগ্ৰগতি, যিয়ে আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ লগতে বিশেষভাৱে এমএছএমই খণ্ডক সহায় কৰিব।"

Prime Minister's Office
Ministry of Defence inks over Rs 9,100 crore contracts for improved Akash Weapon System & 12 Weapon Locating Radars Swathi (Plains) for Indian Army
PM says that this is a welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector
31 MAR 2023 9:14AM by PIB Delhi
In a tweet Office of Raksha Mantri informed that Ministry of Defence, on March 30, 2023, signed contracts for procurement of improved Akash Weapon System and 12 Weapon Locating Radars, WLR Swathi (Plains) for the Indian Army at an overall cost of over Rs 9,100 crore.
In reply to the tweet by RMO India, the Prime Minister said;
“A welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector.”