ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଭାରତୀୟ ସେନା ପାଇଁ ଉନ୍ନୀତ ଆକାଶ ଯୁଦ୍ଧାସ୍ତ୍ର ବ୍ୟବସ୍ଥା ଓ ୧୨ ଯୁଦ୍ଧାସ୍ତ୍ର ସ୍ଥାନ ନିରୂପଣ ରାଡାର୍ସ ସ୍ୱାତୀ (ସମତଳ) ପାଇଁ ୯୧୦୦ କୋଟିରୁ ଅଧିକ ଟଙ୍କାର ଚୁକ୍ତି ସ୍ୱାକ୍ଷର କଲେ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଲେ ଏହା ଏକ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ଅଗ୍ରଗତି, ଯାହା ଆତ୍ମନିର୍ଭରତାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ ଓ ବିଶେଷ କରି ଏମଏସଏମଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ
31 MAR 2023 6:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ହୋଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ସୂଚନା ଦିଆଯାଇଛି, ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଭାରତୀୟ ସେନା ପାଇଁ ଉନ୍ନୀତ ଆକାଶ ଯୁଦ୍ଧାସ୍ତ୍ର ବ୍ୟବସ୍ଥା ଓ ୧୨ ଯୁଦ୍ଧାସ୍ତ୍ର ସ୍ଥାନ ନିରୂପଣ ରାଡାର୍ସ, ଡବ୍ଲୁଏଲଆର ସ୍ୱାତୀ (ସମତଳ) ପାଇଁ ୯୧୦୦ କୋଟିରୁ ଅଧିକ ଟଙ୍କାର ଚୁକ୍ତି ମାର୍ଚ୍ଚ ୩୦,୨୦୨୩ରେ ସ୍ୱାକ୍ଷର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ହୋଇଥିବା ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ପ୍ରଶଂସନୀୟ ଅଗ୍ରଗତି, ଯାହା ଆତ୍ମନିର୍ଭରତାକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ ଓ ବିଶେଷ କରି ଏମଏସଏମଇ କ୍ଷେତ୍ରକୁ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ।”

Prime Minister's Office
Ministry of Defence inks over Rs 9,100 crore contracts for improved Akash Weapon System & 12 Weapon Locating Radars Swathi (Plains) for Indian Army
PM says that this is a welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector
31 MAR 2023 9:14AM by PIB Delhi
In a tweet Office of Raksha Mantri informed that Ministry of Defence, on March 30, 2023, signed contracts for procurement of improved Akash Weapon System and 12 Weapon Locating Radars, WLR Swathi (Plains) for the Indian Army at an overall cost of over Rs 9,100 crore.
In reply to the tweet by RMO India, the Prime Minister said;
“A welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector.”