প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জল জিবন মিসনগী মখাদা ঈশিং ফংহনবা খুঙ্গং চাদা ৭৫ হেল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 APR 2023 9:15AM by PIB Imphal
জল জিবন মিসনগী মখাদা অরুনাচল প্রদেসনা ঈশিং ফংহনবা খুঙ্গং চাদা ৭৫ হেল্লক্তুনা খুঙ্গংগী য়ুমথোং লাখ ১.৭৩দা থক্নবা ঈশিং ফংহনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চীফ মিনিস্তর অমসুং মহাক্কী কাংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অরুনাচল প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী পেমা খান্দুগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অমৃত মহোৎসবকী মতমদা চাদা ৭৫ কোনশিনবা ঙম্বা অসি থাগৎনিঙাইনি, অরুনাচল প্রদেসকী খুদোংথিনিঙাই ওইবা মফমশিং অদু নিংশিংলি। থবক অসি পাংথোকখিবা কাংবু থাগৎচরি অমসুং লেমহৌরিবা শরুক লোইশিন্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM compliments Arunachal Pradesh for crossing 75% coverage under Jal Jeevan Mission
02 APR 2023 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented the Chief Minister and his team as Arunachal Pradesh crosses 75% coverage under Jal Jeevan Mission providing drinking water to 1.73 lakh rural households.
In a reply to the tweet by Arunachal Pradesh CM, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted;
“75% coverage in the time of Amrit Mahotsav is commendable, keeping in mind the difficult terrain in parts of Arunachal Pradesh. Compliments to the team delivering this and best wishes to complete the remaining part.”