Prime Minister's Office
Happy to see tech being leveraged for port-led development and to ensure Ease of Doing Business: PM
02 APR 2023 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness over Sagar Setu, the mobile app of National Logistics Portal-Marine.
In reply to the tweet by Union Minister for Ports, Shipping and Waterways, Shri Sarbananda Sonowal, the Prime Minister said;
“Happy to see tech being leveraged for port-led development and to ensure Ease of Doing Business.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হিথাংফম্না লমজিংদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা অমসুং ললোন-ইতিক্কী থবক লাইহনবদা তেক্নোলোজি শীজিন্নবা উবদা হরাওই: প্রধান মন্ত্রী
02 APR 2023 9:14AM by PIB Imphal
নেসনেল লোজিস্তিক্স পোর্তেল-মেরিনগী মোবাইল এপ্প, সাগর সেতু হৌদোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হিথাংফম্না লমজিংদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা অমসুং ললোন-ইতিক্কী থবক লাইহনবদা তেক্নোলোজি শীজিন্নবা উবদা হরাওই”।