প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বঁটা বিজয়ী ডুকুমেন্টৰী চুটি ছবি ‘দ্য এলিফেন্ট হুইছপাৰাৰ্ছ’ৰ নিৰ্মাতাৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 MAR 2023 3:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী অস্কাৰ বিজয়ী ডুকুমেন্টৰী চুটি ছবি ‘দ্য এলিফেন্ট হুইছপাৰাৰ্ছ’ৰ নিৰ্মাতাসকলৰে মিলিত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
‘‘দ্য এলিফেন্ট হুইছপাৰাৰ্ছ’ৰ চিনেমেটিক উজ্জ্বলতা আৰু সফলতাই বিশ্বৰ দৃষ্টি আকৰ্ষণৰ লগতে প্ৰশংসাও লাভ কৰিছে। আজি ইয়াৰ প্ৰতিভাসম্পন্ন টীমটোক লগ পোৱাৰ সুযোগ পালোঁ। তেওঁলোকে ভাৰতক অতিশয় গৌৰৱান্বিত কৰিছে।”

Prime Minister's Office
PM meets makers of award winning documentary short film ‘The Elephant Whisperers’
30 MAR 2023 3:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met the makers of Oscar winning documentary short film ‘The Elephant Whisperers’.
The Prime Minister tweeted;
“The cinematic brilliance and success of ‘The Elephant Whisperers’ has drawn global attention as well as acclaim. Today, I had the opportunity to meet the brilliant team associated with it. They have made India very proud.”