প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনা ফংলবা দোকুমেন্তরি সোর্ত ফিল্ম ‘দি ইলিফেন্ত ৱিসপরর্স’ পুথোকপদা শরুক য়ারিবশিংগা উনখ্রে
30 MAR 2023 3:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনা ফংলবা দোকুমেন্তরি সোর্ত ফিল্ম ‘দি ইলিফেন্ত ৱিসপরর্স’ পুথোকপদা শরুক য়ারিবশিংগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সেনিমাগী ফজবা অমসুং ‘দি ইলিফেন্ত ৱিসপরর্স’ মাইপাকপা অসিনা মালেমগী পুক্নিং চিংশীল্লে অমসুং থাগৎনরে। ঙসি, ফিল্ম অসি পুথোকপদা শরুক য়াখিবা হৈশিংলবা কাংবুগা উনবগী খুদোংচাবা অমা ঐনা ফংলে। মখোয়না ভারতকী চাউথোকচবা ফাউহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM meets makers of award winning documentary short film ‘The Elephant Whisperers’
30 MAR 2023 3:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met the makers of Oscar winning documentary short film ‘The Elephant Whisperers’.
The Prime Minister tweeted;
“The cinematic brilliance and success of ‘The Elephant Whisperers’ has drawn global attention as well as acclaim. Today, I had the opportunity to meet the brilliant team associated with it. They have made India very proud.”