প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা এক্তর অমসুং হান্নগী এম.পি শ্রী ইন্নোসেন্ত বরিদ থেক্কেথালা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
27 MAR 2023 10:05AM by PIB Imphal
শক্নাইরবা এক্তর অমসুং হান্নগী এম.পি শ্রী ইন্নোসেন্ত বরিদ থেক্কেথালা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শক্নাইরবা এক্তর অমসুং হান্নগী এম.পি শ্রী ইন্নোসেন্ত বরিদ থেক্কেথালা লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। ভাবকশিংগী পুক্নিং চিংশিনবা অমসুং মীয়াম নোকহনবগীদমক মহাক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না ইংনা পোথারসনু: PM @narendramodi”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted actor and former MP Shri Innocent Vareed Thekkethala
27 MAR 2023 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted actor and former MP Shri Innocent Vareed Thekkethala.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Pained by the passing away of noted actor and former MP Shri Innocent Vareed Thekkethala. He will be remembered for enthralling audiences and filling people’s lives with humour. Condolences to his family and admirers. May his soul rest in peace: PM @narendramodi”