প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবরোজকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 MAR 2023 1:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা নবরোজকী মতম লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নবরোজ মুবারক! ঐহাক্না মসিগী শেংলবা পুংফম অসিদা মীপুম খুদিংনা হরাও নুংঙাইবা অমসুং হকশেল ফবা ওইসনু হায়না থৌনিজরি। লাক্কদৌরিবা চহি অসিনা হান্নদগী হেনবা নুংঙাই য়াইফবা পুরকপা অমসুং খুন্নাইবু অমত্তা ওইহনবগী ইথিল হেন্না লৈহনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM conveys Navroz greetings
21 MAR 2023 1:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Navroz.
The Prime Minister tweeted;
“Navroz Mubarak! On this auspicious occasion, I pray for the happiness and good health of everyone. May the year ahead bring greater prosperity and further the spirit of togetherness in our society.”