প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মশাগী ওক্নবা ইনর্জি পুথোক্নবা অমসুং অকোয়বগী ফিবম শোকহন্দনা মখা তানা চাউখৎনবা থবকশিং ভারতনা পাংথোক্লে: প্রধান মন্ত্রী
15 MAR 2023 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মশাগী ওক্নবা ইনর্জি পুথোক্নবা অমসুং অকোয়বগী ফিবম শোকহন্দনা মখা তানা চাউখৎনবা থবকশিং ভারতনা পাংথোক্লে।
মালেমদা ভারতনা ইনর্জি ময়াম্না শীজিন্নবা ৩শুবা লৈবাক ওইরকপা, থাউ খ্বাইদগী য়াম্না শীজিন্নবা ৩শুবা লৈবাক, এল.পি.জি খ্বাইদগী য়াম্না শীজিন্নবা ৩শুবা লৈবাক, মপান লৈবাকশিংদগী এল.এন.জি য়াম্না লৈবা ৪শুবা লৈবাক, রিফাইন য়াম্না তৌবা খ্বাইদগী চাউবা ৪শুবা লৈবাক অমসুং মালেমদা ৪শুবা খ্বাইদগী চাউবা ওতোমোবাইল য়োনবা লৈবাক ওইরকপগী মতাংদা পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
মশাগী ওক্নবা ইনর্জি পুথোক্নবা অমসুং অকোয়বগী ফিবম শোকহন্দনা মখা তানা চাউখৎনবা থবকশিং ভারতনা পাংথোক্লে”।

Prime Minister's Office
India is committed to self-reliance in energy and furthering sustainable growth: PM
15 MAR 2023 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that India is committed to self-reliance in energy and furthering sustainable growth.
Sharing a tweet by Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri about India becoming the world’s 3rd largest energy consumer, 3rd largest consumer of oil, 3rd largest LPG consumer, 4th largest LNG importer, 4th largest refiner and the 4th largest automobile market in the world, the Prime Minister tweeted;
“India is committed to self-reliance in energy and furthering sustainable growth.”