ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅହମ୍ମଦାବାଦ- ମେହସାନା (୬୪.୨୭ କିଲୋମିଟର) ଗେଜ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପ୍ରକଳ୍ପ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ
13 MAR 2023 3:15PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅହମ୍ମଦାବାଦ- ମେହସାନା (୬୪.୨୭ କିଲୋମିଟର) ଗେଜ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପ୍ରକଳ୍ପ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ବାଣିଜ୍ୟ ଓ ଯୋଗାଯୋଗ ପାଇଁ ଏହା ବେଶ ଉପଯୋଗୀ ହେବ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏହି ପ୍ରକଳ୍ପ ରେଳ ପରିଚାଳନାକୁ ସୁବ୍ୟବସ୍ଥିତ କରିବ, ଅହମ୍ମଦାବାଦ ଓ ମେହସାନା ମଧ୍ୟରେ ଯାତ୍ରା ସମୟ ହ୍ରାସ କରିବ ଏବଂ ଅହମ୍ମଦାବାଦ- ଦିଲ୍ଲୀ ମାର୍ଗରେ ମାଲ ପରିବହନ କ୍ଷମତା ବୃଦ୍ଧି କରିବ ।
ରେଳବାଇ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ବାଣିଜ୍ୟ ଓ ଯୋଗାଯୋଗ ପାଇଁ ବେଶ ଉପଯୋଗୀ ହେବ ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project
06 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project.
Shri Modi said that it will be great for commerce and connectivity.
The aforesaid project will streamline train operations, reduce travel time between Ahmedabad and Mahesana & increase the freight carrying capacity on the major Ahmedabad–Delhi route.
Responding to the tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted;
“Great for commerce and connectivity.”