প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহমেদবাদ-মহেসানা(কিলোমিতর ৬৪.২৭)গেজ কনভর্সন প্রোজেক লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
06 MAR 2023 8:21PM by PIB Imphal
অহমেদবাদ-মহেসানা(কিলোমিতর ৬৪.২৭)গেজ কনভর্সন প্রোজেক লোইশিনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মসিনা ললোন-ইতিক অমসুং চৎথোক-চৎশিনগীদমক য়াম্না কান্নরগনি।
হায়রিবা প্রোজেক অসিনা ত্রেনশিং চেনবদা খুদোংচাহল্লগনি, অহমেদবাদ অমসুং মহেসানাগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিনগী মতম হন্থহল্লগনি অমসুং মরুওইবা অহমেদবাদ-দিল্লি রুত্তা পোৎ-চৈ পুবা ঙম্বগী চাং হেনগৎলগনি।
রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লল্লোন-ইতিক অমসুং চৎথোক-চৎশিনগী য়াম্না কান্নবনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project
06 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project.
Shri Modi said that it will be great for commerce and connectivity.
The aforesaid project will streamline train operations, reduce travel time between Ahmedabad and Mahesana & increase the freight carrying capacity on the major Ahmedabad–Delhi route.
Responding to the tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted;
“Great for commerce and connectivity.”