প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আহমেদাবাদ-মহেছানা (৬৪.২৭ কিলোমিটাৰ) গজ পৰিৱৰ্তন প্ৰকল্প সম্পূৰ্ণ হোৱাত আনন্দ প্ৰকাশ কৰে
06 MAR 2023 8:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আহমেদাবাদ-মহেছানা (৬৪.২৭ কিলোমিটাৰ) গজ পৰিৱৰ্তন প্ৰকল্প সম্পূৰ্ণ হোৱাত আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ই বাণিজ্য আৰু সংযোগৰ বাবে উত্তম বিবেচিত হ'ব।
এই প্ৰকল্পটোৱে ৰে'লৰ কাম-কাজ সুশৃংখলিত কৰিব, আহমেদাবাদ আৰু মহেছানাৰ মাজত ভ্ৰমণৰ সময় হ্ৰাস কৰিব আৰু আহমেদাবাদ-দিল্লীৰ মুখ্য পথত মাল বহন ক্ষমতা বৃদ্ধি কৰিব।
ৰে'ল মন্ত্ৰালয়ৰ টুইটৰ সঁহাৰি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"বাণিজ্য আৰু সংযোগৰ বাবে মহত্ত্বপূৰ্ণ।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project
06 MAR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the completion of Ahmedabad-Mahesana (64.27km) Gauge conversion Project.
Shri Modi said that it will be great for commerce and connectivity.
The aforesaid project will streamline train operations, reduce travel time between Ahmedabad and Mahesana & increase the freight carrying capacity on the major Ahmedabad–Delhi route.
Responding to the tweet by Ministry of Railways, the Prime Minister tweeted;
“Great for commerce and connectivity.”