ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳରେ ବିତାଇଥିବା ଦିନର ଝଲକ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 MAR 2023 7:56PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତକାଲି ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳରେ ବିତାଇଥିବା ଦିନର ଝଲକ ଆଜି ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ମେଘାଳୟ ଓ ନାଗାଲାଣ୍ଡରେ ନୂଆ ସରକାରଙ୍କ ଶପଥ ଗ୍ରହଣରେ ସେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ । ଆଜି ସେ ତ୍ରିପୁରା ଠାରେ ନୂଆ ସରକାରଙ୍କ ଶପଥ ଗ୍ରହଣ ସମାରୋହରେ ଯୋଗ ଦେବେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଗତକାଲି ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳରେ ବିତାଇଥିବା ବିଶେଷ ଦିନର ଝଲକ । ଆଜି ତ୍ରିପୁରା ଠାରେ ନୂଆ ସରକାରଙ୍କ ଶପଥ ଗ୍ରହଣ ସମାରୋହରେ ସାମିଲ ହେବି ।”

Prime Minister's Office
PM Shares glimpses of his day in Northeast
08 MAR 2023 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, today shared the glimpses of his day in Northeast yesterday where he attended oath taking of New Governments in Meghalaya and Nagaland. He will be in Tripura today to attend the oath taking of the new Government there.
The Prime Minister tweeted:
“Highlights from a special day in the Northeast yesterday. Will be in Tripura today to attend the oath taking of the new Government there.”