প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্না অৱাং-নোংপোক্তা চৎপগী শক্তমশিং প্রধান মন্ত্রীনা উৎখ্রে
08 MAR 2023 8:38AM by PIB Imphal
মেঘালয় অমসুং নাগালেন্দদা অনৌবা সরকারশিং ৱাশক লৌবগী থৌরমশিং শরুক য়ানবা ঙরাং মহাক্না অৱাং-নোংপোক্তা চৎপগী শক্তম খর ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উৎখ্রে। ঙসি মহাক্না ত্রিপুরাদা রাজ্য অদুগী অনৌবা সরকার ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙরাং অৱাং-নোংপোক্তা চৎপগী অখন্নবা নুমিৎ অমগী শক্তম খরনি। রাজ্য অদুগী অনৌবা সরকার ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়ানবা ঙসি ত্রিপুরাদা চৎকনি”।

Prime Minister's Office
PM Shares glimpses of his day in Northeast
08 MAR 2023 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, today shared the glimpses of his day in Northeast yesterday where he attended oath taking of New Governments in Meghalaya and Nagaland. He will be in Tripura today to attend the oath taking of the new Government there.
The Prime Minister tweeted:
“Highlights from a special day in the Northeast yesterday. Will be in Tripura today to attend the oath taking of the new Government there.”