Prime Minister's Office
PM congratulates Dr. Manik Saha and Ministers for taking oath in Tripura
08 MAR 2023 3:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Dr. Manik Saha for taking oath as Chief Minister of Tripura and his team for taking oath as Ministers in the state today. The Prime Minister was present on the occasion.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to Dr. Manik Saha Ji and the entire team which took oath today. This team will certainly deliver on the mandate given by the people once again and add momentum to Tripura’s development journey. My best wishes to them in their efforts.
@DrManikSaha2"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ত্রিপুরাদা ৱাশক লৌখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর মনিক সাহা অমসুং মিনিস্তরশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 MAR 2023 3:32PM by PIB Imphal
ঙসি রাজ্য অদুদা ত্রিপুরাগী চীফ মিনিস্তর ওইনা অমসুং মিনিস্তরশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর মনিক সাহা অমসুং মহাক্কী কাংবু থাগৎখ্রে। থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রী শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি ৱাশক লৌখিবা দোক্তর মনিক সাহা অমসুং কাংবু থাগৎচরি। মীয়াম্না অমুক হন্না থাগৎলকপগী মীয়ামগী অনিংবশিং কাংবু অসিনা শোইদনা থবক ওইনা পাংথোক্কনি অমসুং ত্রিপুরাগী চাউখৎপগী খোঙজেল হেন্না কনখৎহনগনি। মখোয়গী থবকশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
@DrManikSaha2”