প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফোক্সকোনগী চিয়রমেনগা উনখ্রে
01 MAR 2023 1:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা হোন হাই তেক্নোলোজী গ্রুপ (ফোক্সকোন)গী চিয়রমেন শ্রী য়ং লুইগা উনখ্রে। মখোয়না ভারতকী তেক অমসুং ইন্নোভেসন ইকো-সিস্তেম ফগৎহনবদা পান্দম থম্বা হীরম কয়ামরুমদা খন্ন-নৈনখি।
হোন হাই তেক্নোলোজী গ্রুপ (ফোক্সকোন)না তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শ্রী য়ং লুইগা উন্নবা য়াম্না নুংঙাইবা ওইখি। ঐখোয়গী খন্ন-নৈনবশিংনা ভারতকী তেক অমসুং ইন্নোভেসন ইকো-সিস্তেম ফগৎহনবদা পান্দম থম্বা হীরম কয়ামরুম কোনশিনখি।”

Prime Minister's Office
PM meets with Foxconn Chairman
01 MAR 2023 1:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Mr. Young Liu, the Chairman of Hon Hai Technology Group (Foxconn) in New Delhi. They discussed the various topics aimed at enhancing India’s tech and innovation eco-system.
In response to a tweet by Hon Hai Technology Group (Foxconn), the Prime Minister tweeted;
“Had a good meeting with Mr. Young Liu. Our discussions covered various topics aimed at enhancing India’s tech and innovation eco-system.”