প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছত্তীশগড়ৰ বালোদাবজাৰ-ভাটাপাৰা জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
ভুক্তভোগীসকললৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা এক্স-গ্ৰেচিয়া ঘোষণা
24 FEB 2023 11:13AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছত্তীশগড়ৰ বালোদাবজাৰ-ভাটাপাৰা জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে ছত্তীশগড়ৰ বালোদাবজাৰ-ভাটাপাৰা জিলাত সংঘটিত পথ দুৰ্ঘটনাটোত পতিত লোকসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি (PMNRF)ৰপৰা এক্স-গ্ৰেচিয়া ঘোষণা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে টুইট কৰিছে;
“ছত্তীশগড়ৰ বালোদাবজাৰ-ভাটাপাৰা জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোকাহত হৈছো। মই শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। লগতে, আহতসকলৰ আশু-আৰোগ্য কামনা কৰিলোঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi”
“বালোদাবজাৰ-ভাটাপাৰা জিলাত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাটোত নিহতৰ নিকট আত্মীয়লৈ পিএমএনআৰএফৰপৰা ২ লাখ টকাকৈ এক্স-গ্ৰেচিয়াৰ ব্যৱস্থা কৰা হৈছে। আহতসকললৈ ৫০,০০০ টকাকৈ আগবঢ়োৱা হৈছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district, Chhattisgarh
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
24 FEB 2023 11:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district of Chhattisgarh. Shri Modi also announced an ex-gratia from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) for the victims of a road accident in Balodabazar-Bhatapara district of Chhattisgarh.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the loss of lives due to an accident in Balodabazar-Bhatapara district, Chhattisgarh. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon: PM @narendramodi”
“An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the accident in Balodabazar-Bhatapara district. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”